Rotterdamse Valentijnswens

Beste Rotterdammer,

Het is bijna Valentijnsdag en in deze moeilijke tijden van corona is het best lastig om op een leuke manier je liefde te betuigen aan een speciaal iemand of om gewoon iemand te bedanken voor zijn of haar steun in het afgelopen jaar. Maar nu krijg jij de unieke kans om één van de Rotterdamse buitenreclameborden te vullen met de leukste, meest poëtische, liefste, origineelste en/of pittigste valentijnswensen. Je kent ze wel, het zijn de A0 borden langs de wegen, in tunneltjes en op elektriciteitshuisjes. Naast de posterplekken komen jullie valentijnswensen ook terug op diverse digitale schermen in de stad en online natuurlijk.

Stuur jouw wens in!
Wil je jouw liefdesboodschap supergroot terugzien in de stad Rotterdam? Stuur dan gratis jouw bericht in! Als jouw bericht wordt uitgekozen maken wij er een toffe poster van en hangen we er één in de stad. Natuurlijk ontvang je zelf ook een exemplaar van jouw poster. Zo maken we met elkaar van de stad één grote liefdesbrief en we zijn niet bang voor een beetje typisch Rotterdamse directheid of humor. We dagen je uit om een mooie poëtische tekst te schrijven. Laat je inspireren door (Rotterdamse) dichters. (www.rotterdamsedichters.nl).

Stuur je Valentijnswens in vóór 8 februari.

Je bepaalt zelf welke naam of letter je als afzender op de poster wilt (we plaatsen geen achternamen). Je mag natuurlijk ook een anonieme wens insturen. Gezien de publieke zichtbaarheid van dit project is het wel goed om even na te denken of en hoe de ontvanger van jouw valentijnswens zichtbaar wil zijn in de stad Rotterdam. Deze oproep Is natuurlijk bedoeld voor alle Rotterdammers dus ook voor kinderen.

We laten je weten of jouw tekst is uitgekozen uit de hopelijk vele inzendingen. We vragen je ook om deze oproep te delen met geliefden, vrienden en kennissen zodat zoveel mogelijk Rotterdammers de kans krijgen om een bericht in te zenden.

Een fijne en veilige Valentijnsdag gewenst! Heb je vragen over deze actie? Mail dan naar valentijn@stichtingdeloodsen.nl

Met vriendelijke groet,
Sibe Kokke, Rineke Kraaij, Joost Maaskant en Talitha Nöllen

Mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam Festivals, Platform P, Kooijman Publiciteit, Centercom


Aanmeldformulier